Areola 3D Tattoo

Areola 3D Tattoo

Doe altijd goed onderzoek door wie je de Areola tattoo laat tatoeëren. De huid is door operatie of bestralingen beschadigd en daarom moet je er zorgvuldig mee om gaan. Het regelmatig bijwerken van de Areola is niet goed voor de huid. Elke keer als je er overheen gaat, zal de huid opnieuw beschadigen.

Ik gebruik permanente pigmenten die speciaal ontwikkelt zijn voor de Areola tattoo. Doordat het permanente pigmenten zijn, vervaagt de tattoo niet en is bijwerken in de toekomst niet meer nodig. Zo fijn om weer aan de toekomst te kunnen denken; weer van je lichaam te houden.

Met de juiste technieken wordt een mooi en natuurlijk effect - mét 3D - gecreëerd. De pigmenten die hiervoor gebruikt worden zijn permanent. Bijwerken in de toekomst is niet meer nodig.

Veelgestelde vragen

Kan ik de behandeling declareren bij de verzekering?
Nee, helaas niet. Dat is bijna niet mogelijk! Alleen via ziekenhuizen of huidspecialisten. Maar wist je dat je maar éénmalig een vergoeding krijgt? Dus stel dat de specialist geen permanente pigmenten gebruikt, dan moet je alsnog één- of tweejaarlijks terugkomen. Deze behandelingen zijn dan voor je eigen rekening. 
Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Dat hangt er vanaf of je al eerder tepeltattoo hebt laten plaatsen. In de intakegesprek wordt de huid bekeken en kan er gekeken worden hoeveel behandelingen nodig zijn. Meestal twee, soms drie.