Saloon
Tigrisstraat 70,
1448 CT Purmerend
info@asstudio.nl
+316 83173188
Openingstijden

Alleen geopend op afspraak.

Behandelingen

  /  Behandelingen
De behandeling
Tijdens de eerste afspraak worden al je wensen besproken en gaan we samen kijken naar de perfecte wenkbrauw of eyeliner. De eerste afspraak kost daarom ook meer tijd.

 

Als permanente make-up nieuw is voor jou, dan is de nieuwe behandeling voor jou van toepassing. Deze behandelingen zijn altijd inclusief 2 nabehandelingen. Ik vind kwaliteit belangrijk en dat krijg je door laag voor laag het pigment in te brengen. De kleur wordt mooier en daardoor ook het resultaat!  Na de eerste behandeling is de kleur altijd intensiever. Dat neemt af na ongeveer 4 dagen. De twee nabehandelingen gebruiken we dan ook om de juiste kleur te vinden. Tussen de nabehandelingen zitten 4-6 weken.

 

Heeft de laatste behandeling meer dan 1,5 jaar geleden plaatsgevonden dan het kan het voorkomen dat alleen een opfris behandeling niet voldoende is. Prijs doen we dan even in overleg.

Wenkbrauwen

Hairstrokes
Voor klanten die een natuurlijke wenkbrauw willen is de hairstrokes techniek perfect. Er worden haartjes op een natuurlijke wijze gepigmenteerd, waardoor je ook 3D effect krijgt.
Let op: dit is geen natural blading/microblading. Dit is semi-permanente make-up en blijft ongeveer een half jaar langer zitten dan natural blading/microblading.

 

Schaduwen
Met de schaduwtechniek krijg je een vollere wenkbrauw. Dit kan ook in combinatie met hairstrokes, waarbij de aanzet met hairstrokes wordt ingezet en de staart geschaduwd.

Infralash

Infralash is een eyeliner die alleen tussen de wimpers wordt gepigmenteerd. Hierdoor krijg je een dieper effect; een finishing touch voor je mascara! Dit wordt ook wel een subtiele eyeliner genoemd.

Eyeliner

De eyeliner kan gezet worden met een strakke lijn, maar kan ook overlopen in een schaduw, zodat je het effect van een potlood krijgt. Er zijn onwijs veel mogelijkheden met  een eyeliner, zowel qua vorm (bijv. met wing), maar ook met kleur. Ben je een echte fan van eyeliner, dan kan een kleur het ook echt afmaken. Vraag naar de mogelijkheden!

Nazorginstructies
Na de behandeling ontvang je een kaartje met nazorgadvies. Goede nazorg is ontzettend belangrijk voor het eindresultaat.

Voor het beste resultaat adviseer ik altijd om na de 3e dag (als de wond dicht is) de Super Shooting Creme erop te smeren. Dit is een cremé met natuurlijke producten die zorgt voor een mooie heling van de huid. De eerste drie dagen hoeft er niets op.

De permanente make-up mag 3 dagen niet nat worden en twee weken niet in de zon komen, dus ook geen zonnebank. Om te voorkomen dat je haar nat wordt, kan je het beste je haar voor de behandeling wassen. Alles voor het mooiste resultaat!