eyeliner

EYELINER

De eyeliner zorgt voor meer expressie in je ogen! De eyeliner is mooi en heel belangrijk; tijdloos. Een eyeliner lukt niet altijd iedereen om te tekenen, dus hoe fijn als je dit niet meer hoeft te doen?!

Je kan kiezen voor een strakke lijn, maar ook een zachte/schaduw lijn, zodat je het effect van een oogpotlood krijgt. Er zijn onwijs veel mogelijkheden met een eyeliner, zowel qua vorm (bijv. met wing), maar ook met kleur. Vraag naar de mogelijkheden!

SHADOW EYELINER

Draag je elke dag oogschaduw of wil je het juist, maar heb je er geen feeling voor om het aan te brengen? Kies dan voor de shadow eyeliner. Dit is een eyeliner met wing (klein of groot) die uitloopt in schaduw dat lijkt op oogschaduw. De schaduw kan met verschillende gekleurde pigment aangebracht worden. Ben je een echte fan van opgemaakte ogen, dan is de eyeliner shadow echt een uitkomst voor jou.

Geen struggles meer om een recht en symmetrisch lijntje te tekenen

  • Je ogen krijgen meer expressie
  • Altijd een verzorgde look
  • Strakke of zachte lijn
  • Met of zonder wing
  • Shadow eyeliner

Kijk ook bij Infralash

Bel voor een afspraakVeelgestelde vragen

Hoe ziet de behandeling eruit?
Tijdens de eerste behandeling vindt het intakegesprek plaats. Wij bespreken je wensen en we nemen je medische achtergrond door. Als dit afgerond is, gaan we de juiste kleur en vorm van de Eyeliner bepalen. Als jij de vorm goedkeurt, gaan we starten met de behandeling! Plan altijd genoeg tijd in voor jezelf. Ik vind het belangrijk dat de klant ontspannen in de stoel ligt. Zorg er dus voor dat je niet op de klok hoeft te kijken. Vraag bij het inplannen altijd even na hoe lang het duurt. Houd rekening met 2,5 uur.
Mag ik mijn lenzen inhouden tijdens de behandeling?
Als je lenzen draagt dienen deze tijdens de behandeling uit te zijn. Daarnaast adviseer ik je om 1 a 2 na de eyeliner behandeling geen lenzen te dragen, zodat je ogen goed kunnen herstellen.
Doet de behandeling pijn?
Veel mensen hebben meer angst voor pijn bij het plaatsen van een Eyeliner. Logisch! Het zijn wel je ogen en de naald komt daar dichtbij. De pijn is per persoon verschillend. De ene vindt het pijnlijk en de andere zegt “waar heb ik mij druk overgemaakt, viel echt mee!”. Tijdens de behandeling zijn de ogen gesloten en wordt het ooglid goed gespannen waardoor de wimperrand goed strak staat en duidelijk zichtbaar is. Dit omdat het pigment dan beter opgenomen wordt, maar het voor de klant ook prettiger aanvoelt. De behandeling wordt rustig en zorgvuldig uitgevoerd. Als je kiest voor de Eyeliner, is het verstandig om zonder make-up naar de salon toe te komen. Op die manier hoeven we de ogen minder grondig te reinigen en blijft de huid rustig.
Kan ik de kleur uitkiezen?
Wil je een beetje out of the box gaan? Dat kan ook met de Infralash. Je kan namelijk uit andere kleuren kiezen, dan alleen zwart of bruin. Het is ook prachtig om grijze, – violet, – blauw, – of groentinten te gebruiken. Genoeg keuzes!
Uit hoeveel behandelingen bestaat het plaatsen van een eyeliner?
AS Studio staat voor kwaliteit en ik wil dat mijn klanten lang plezier hebben van hun permanente make-up. Voor optimale kwaliteit is het goed dat – wanneer je nog helemaal geen permanente make-up hebt – je in totaal twee keer bij mij komt. In sommige gevallen zelfs drie keer. Dit bespreken wij vooraf. Hierdoor worden er meerdere lagen pigment aangebracht waardoor je langer plezier hebt van je permanente make-up.
Hoe lang blijft een eyeliner zitten?
Een eyeliner blijft 1-3 jaar zitten, maar is van een aantal factoren afhankelijk; leeftijd, kleur en nazorg. Om nog meer plezier te hebben van je permanente make-up is het goed om een Sunblock te gebruiken. Deze beschermt de huid voordat de UVstraling in je huid komt. Een Sunblock is iets anders dan een normale zonnebrandcrème. Semi-Permanente make-up is permanent. Het zal uiteindelijk afnemen van kleur, maar altijd zichtbaar blijven.
Mag ik met mijn permanente make-up in de zon?
Na de behandeling mag je 7 dagen niet in de zon. Na die 7 dagen is het goed om een sunblock te gebruiken. Door de Sunblock krijgt de schadelijke Uv-straling geen kans om in de huid te komen; deze wordt ‘geblokt’ om de huid in te gaan. Hierdoor blijft de kleur van je permanente make-up mooier. En het mooie is dat het naast je permanente make-up ook je huid beschermt tegen het krijgen van pigmentvlekjes.
Goed om te weten: direct na de behandeling
Direct na de behandeling is de kleur van de Eyeliner altijd een stuk donkerder. Dit neemt altijd na 3-4 dagen af (het grootste deel van de afstoot). Dat komt omdat je huid zichzelf aan het herstellen is. Hierdoor raakt veel pigment verdwenen en betekent dat de kleurintensiteit afneemt (zo een 30% lichter dan direct na de behandeling). Het deel pigment dat blijft zitten komt omdat er ook pigment in de collagene vezels zit. De kleurstoffen van het pigment vormen een gekleurd vezelachtig bindweefsel.
Ik heb nog meer vragen
Vind je het spannend, kan je over iets geen keuze maken of heb je nog veel andere vragen? Bel dan even en kom langs! Ik neem graag de tijd voor je
contact

heb je vragen?

Bel mij