eyeliner

INFRALASH

De Infralash is steeds meer upcoming! Het is een zusje van de eyeliner; een heel subtiel lijntje tussen de wimperrand. Tijdens de behandeling wordt er met de machine pigment tussen de wimperrand gepigmenteerd. Hierdoor krijgen de wimpers meer body.

Het leuke aan een Infralash is, is dat het voor heel veel mensen geschikt is. Jong (18+) en oud. Voor iemand die zich graag opmaakt en de mascara een extra boost wil geven, iemand die nooit make-up draagt, maar van het bloten-billen-gezicht af wil, iemand die graag zonder make-up er ook nog verzorgd uit wil zien (altijd handig als je gaat zwemmen, sauna, o.i.d.), iemand die helemaal geen wimpers heeft (Alopecia) en daardoor een mooiere uitstraling wil hebben, maar de Infralash is ook geschikt voor mannen.

Een frisse blik! Ook ideaal voor mensen die geen make-up dragen

  • Geen bloten-billen-gezicht meer
  • Geeft je mascara meer boost
  • Geschikt voor jong (16+) en oud
  • Geschikt voor mannen

Liever een Eyeliner?
InfralashInfralash

Bel voor een afspraak


Veelgestelde vragen

Hoe ziet de behandeling eruit?
Tijdens de eerste behandeling vindt het intakegesprek plaats. Wij bespreken je wensen en we nemen je medische achtergrond door. Als dit afgerond is, gaan we de juiste kleur van de Infralash bepalen. Als jij de vorm goedkeurt, gaan we starten met de behandeling! Plan altijd genoeg tijd in voor jezelf. Ik vind het belangrijk dat de klant ontspannen in de stoel ligt. Zorg er dus voor dat je niet op de klok hoeft te kijken. Vraag bij het inplannen altijd even na hoe lang het duurt. Houd rekening met 1,5 uur.
Mag ik mijn lenzen inhouden tijdens de behandeling?
Als je lenzen draagt dienen deze tijdens de behandeling uit te zijn. Daarnaast adviseer ik je om 1 a 2 na de Infralash behandeling geen lenzen te dragen, zodat je ogen goed kunnen herstellen.
Doet de behandeling pijn?
Veel mensen hebben meer angst bij een Eyeliner Infralash. Logisch! Het zijn wel je ogen en de naald komt daar dichtbij. De pijn is per persoon verschillend. De ene vindt het pijnlijk en de andere zegt “waar heb ik mij druk overgemaakt, viel echt mee!”. Tijdens de behandeling zijn de ogen gesloten en wordt het ooglid goed gespannen waardoor de wimperrand goed strak staat en duidelijk zichtbaar is. Dit omdat het pigment dan beter opgenomen wordt, maar het voor de klant ook prettiger aanvoelt. De behandeling wordt rustig en zorgvuldig uitgevoerd. Als je kiest voor de Infralash, is het verstandig om zonder make-up naar de salon toe te komen. Op die manier hoeven we de ogen minder grondig te reinigen en blijft de huid rustig.
Kan ik de kleur uitkiezen?
Wil je een beetje out of the box gaan? Dat kan ook met de Infralash. Je kan namelijk uit andere kleuren kiezen, dan alleen zwart of bruin. Het is ook prachtig om grijze, – violet, – blauw, – of groentinten te gebruiken. Genoeg keuzes!
Uit hoeveel behandelingen bestaat het plaatsen van een Infralash?
AS Studio staat voor kwaliteit en ik wil dat mijn klanten lang plezier hebben van hun permanente make-up. Voor optimale kwaliteit is het goed dat – wanneer je nog helemaal geen permanente make-up hebt – je in totaal twee keer bij mij komt. In sommige gevallen zelfs drie keer. Dit bespreken wij vooraf. Hierdoor worden er meerdere lagen pigment aangebracht waardoor je langer plezier hebt van je permanente make-up.
Hoe lang blijft een Infralash zitten?
Een eyeliner blijft 1-3 jaar zitten, maar is van een aantal factoren afhankelijk; leeftijd, kleur en nazorg. Om nog meer plezier te hebben van je permanente make-up is het goed om een Sunblock te gebruiken. Deze beschermt de huid voordat de UVstraling in je huid komt. Een Sunblock is iets anders dan een normale zonnebrandcrème. Semi-Permanente make-up is permanent. Het zal uiteindelijk afnemen van kleur, maar altijd zichtbaar blijven.
Is de Infralash ook geschikt voor mannen?
Bij mannen wordt het voornamelijk gedaan om lege plekken in de wimperrand op te vullen of om meer intensiteit in oogopslag te creëren. Bij de mannen worden er stippeltjes – in plaats van een lijntje – tussen de wimperrand gepigmenteerd. Om de juiste pigmentkleur vast te stellen, kijk je bij een man naar de kleur van de wimpers. In de meeste gevallen is dit bruin/zwart, maar er kan ook alleen bruin gebruikt worden.
Mag ik met mijn permanente make-up in de zon?
Na de behandeling mag je 7 dagen niet in de zon. Na die 7 dagen is het goed om een sunblock te gebruiken. Door de Sunblock krijgt de schadelijke Uv-straling geen kans om in de huid te komen; deze wordt ‘geblokt’ om de huid in te gaan. Hierdoor blijft de kleur van je permanente make-up mooier. En het mooie is dat het naast je permanente make-up ook je huid beschermt tegen het krijgen van pigmentvlekjes.
Goed om te weten: direct na de behandeling
Direct na de behandeling is de kleur van de Eyeliner altijd een stuk donkerder. Dit neemt altijd na 3-4 dagen af (het grootste deel van de afstoot). Dat komt omdat je huid zichzelf aan het herstellen is. Hierdoor raakt veel pigment verdwenen en betekent dat de kleurintensiteit afneemt (zo een 30% lichter dan direct na de behandeling). Het deel pigment dat blijft zitten komt omdat er ook pigment in de collagene vezels zit. De kleurstoffen van het pigment vormen een gekleurd vezelachtig bindweefsel.
Ik heb nog meer vragen
Vind je het spannend, kan je over iets geen keuze maken of heb je nog veel andere vragen? Bel dan even en kom langs! Ik neem graag de tijd voor je
contact

heb je vragen?

Bel mij