Saloon
Tigrisstraat 70,
1448 CT Purmerend
info@asstudio.nl
+316 83173188
Openingstijden

Alleen geopend op afspraak.

Infralash

  /  Infralash

Infralash - een subtiele eyeliner, alleen tussen de wimperrand

De Infralash is steeds meer upcoming! Het is een zusje van de eyeliner; een heel subtiel lijntje tussen de wimperrand. Tijdens de behandeling wordt er met de machine pigment tussen de wimperrand gepigmenteerd. Hierdoor krijgen de wimpers meer body.

 

Het leuke aan een Infralash is, is dat het voor heel veel mensen geschikt is. Jong (18+) en oud. Voor iemand die zich graag opmaakt en de mascara een extra boost wil geven, iemand die nooit make-up draagt, maar van het bloten-billen-gezicht af wil, iemand die graag zonder make-up er ook nog verzorgd uit wil zien (altijd handig als je gaat zwemmen, sauna, o.i.d.), iemand die helemaal geen wimpers heeft (Alopecia) en daardoor een mooiere uitstraling wil hebben, maar de Infralash is ook geschikt voor mannen.

Verschil infralash en eyeliner

Infralash

 • Boven of onder

  € 270
  Incl. 2e behandeling
 • Boven en onder

  € 300
  Incl. 2e behandeling
 • BIJWERKEN OF NIEUWE KLANT – boven of onder

  € 150
 • BIJWERKEN OF NIEUWE KLANT – boven en onder

  € 180

Veelgestelde vragen

Hoe ziet de Infralash behandeling eruit?

Tijdens de eerste behandeling vindt het intakegesprek plaats. Wij bespreken je wensen en we nemen je medische achtergrond door. Als dit afgerond is, gaan we de juiste kleur van de Infralash bepalen. Als jij de vorm goedkeurt, gaan we starten met de behandeling!

 

Plan altijd genoeg tijd in voor jezelf. Ik vind het belangrijk dat de klant ontspannen in de stoel ligt. Zorg er dus voor dat je niet op de klok hoeft te kijken. Vraag bij het inplannen altijd even na hoe lang het duurt. Houd rekening met 1,5 uur.

MAG IK MIJN LENZEN INHOUDEN TIJDENS DE BEHANDELING?

Als je lenzen draagt dienen deze tijdens de behandeling uit te zijn. Daarnaast adviseer ik je om 1 a 2 na de Infralash behandeling geen lenzen te dragen, zodat je ogen goed kunnen herstellen.

Doet het plaatsen van een Infralash pijn?

Veel mensen hebben meer angst bij een Eyeliner Infralash. Logisch! Het zijn wel je ogen en de naald komt daar dichtbij. De pijn is per persoon verschillend. De ene vindt het pijnlijk en de andere zegt “waar heb ik mij druk overgemaakt, viel echt mee!”.

 

Tijdens de behandeling zijn de ogen gesloten en wordt het ooglid goed gespannen waardoor de wimperrand goed strak staat en duidelijk zichtbaar is. Dit omdat het pigment dan beter opgenomen wordt, maar het voor de klant ook prettiger aanvoelt. De behandeling wordt rustig en zorgvuldig uitgevoerd.

 

Als je kiest voor de Infralash, is het verstandig om zonder make-up naar de salon toe te komen. Op die manier hoeven we de ogen minder grondig te reinigen en blijft de huid rustig.

Kan ik een kleur kiezen?

Wil je een beetje out of the box gaan? Dat kan ook met de Infralash. Je kan namelijk uit andere kleuren kiezen, dan alleen zwart of bruin. Het is ook prachtig om grijze, – violet, – blauw, – of groentinten te gebruiken. Genoeg keuzes!

MAG IK MET MIJN PERMANENTE MAKE-UP IN DE ZON?

Na de behandeling mag je 7 dagen niet in de zon. Na die 7 dagen is het goed om een sunblock te gebruiken. Door de Sunblock krijgt de schadelijke Uv-straling geen kans om in de huid te komen; deze wordt ‘geblokt’ om de huid in te gaan. Hierdoor blijft de kleur van je permanente make-up mooier. En het mooie is dat het naast je permanente make-up ook je huid beschermt tegen het krijgen van pigmentvlekjes.

Is de Infralash ook geschikt voor mannen?

Bij mannen wordt het voornamelijk gedaan om lege plekken in de wimperrand op te vullen of om meer intensiteit in oogopslag te creëren. Bij de mannen worden er stippeltjes – in plaats van een lijntje – tussen de wimperrand gepigmenteerd. Om de juiste pigmentkleur vast te stellen, kijk je bij een man naar de kleur van de wimpers. In de meeste gevallen is dit bruin/zwart, maar er kan ook alleen bruin gebruikt worden.

Goed om te weten: direct na de behandeling

Direct na de behandeling is de kleur van de Infrlash altijd een stuk donkerder. Dit neemt altijd na 3-4 dagen af (het grootste deel van de afstoot). Dat komt omdat je huid zichzelf aan het herstellen is. Hierdoor raakt veel pigment verdwenen en betekent dat de kleurintensiteit afneemt (zo een 30% lichter dan direct na de behandeling). Het deel pigment dat blijft zitten komt omdat er ook pigment in de collagene vezels zit. De kleurstoffen van het pigment vormen een gekleurd vezelachtig bindweefsel.

Ik heb nog veel meer vragen

Vind je het spannend, kan je over iets geen keuze maken of heb je nog veel andere vragen? Bel dan even en kom langs! Ik neem graag de tijd voor je

Nazorgadvies

 • 3 dagen mag de permanente make-up niet nat worden;
 • 7 dagen niet in de zon, sauna, zonnebank of in het zwembad;
 • 3 dagen geen make-up op de plek van de pmu. Het beste is dat pas als de korstjes er helemaal af zijn;
 • De korstjes die ontstaan vallen er vanzelf af. Het is belangrijk dat je die er niet aftrekt;
 • Kijk uit met sporten. Doordat je transpireert gaan je poriën openstaan en is de kans op infectie aanwezig.

Nabehandeling

Na 4-6 weken is de huid genezen en kom je terug voor de nabehandeling. Tijdens de eerste afspraak plannen we deze gelijk in. In sommige gevallen is een derde behandeling nodig.

 

Als je voor het eerst permanente make-up laat plaatsen, krijg je altijd gratis een nabehandeling. Wil je permanente make-up bij laten werken (ook als je eerder ergens anders geweest bent), dan zit daar geen nabehandeling bij.

“WAKE UP & DON’T MAKE-Up”

je wilt jezelf toch ook wel eens verwennen?