GRATIS AREOLA 3D TATTOO

Meld je aan!

Oktober is de maand over Borstkanker

In mijn salon ontmoet ik regelmatig sterke vrouwen die deze ziekte hebben overwonnen. Daarom wil ik graag een positieve bijdragen leveren door iedere maand iemand kosteloos te behandelen.

Bij een Areola 3D tattoo behandeling wordt met behulp van medische pigmentatie op een heel natuurlijke manier de tepel en tepelhof nagebootst waarbij de tepel niet van echt te onderscheiden is. Ik maak gebruik van permanente pigmenten die speciaal ontwikkeld zijn voor Areola tattoo. Hierdoor is bijwerken in de toekomst niet meer nodig.

Ik ben opgeleid door de beste tattoo artiest: Stacie Rae Weir; Award winnares voor de Areola 3D tattoo. Ik streef altijd naar perfectie en heb me daarom laten opleiden door één van de beste ter wereld.

Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen.

Areola 3D tattoo

Doe altijd goed onderzoek door wie je de Areola tattoo laat tatoeëren. De huid is door operatie of bestralingen beschadigd en daarom moet je er zorgvuldig mee om gaan. Het regelmatig bijwerken van de Areola is niet goed voor de huid. Elke keer als je er overheen gaat, zal De huid opnieuw beschadigen.

Ik gebruik de pigmenten van World Famous Ink. Dit zijn de eerste PERMANENTE pigmenten die speciaal ontwikkelt zijn voor de Areola tattoo. Doordat het permanente pigmenten zijn, vervaagt de tattoo niet en is bijwerken in de toekomst niet meer nodig. Zo fijn om weer aan de toekomst te kunnen denken; weer van je lichaam te houden.

BEHANDEL DATUMS

  • 29 oktober
  • 10 november
  • 17 december
  • 28 januari 2022


    Bel mij