welkom

Kan ik je helpen?

AS Studio is dé salon voor permanente make-up (PMU). Anna Stroeven is PMU specialiste en dermatograaf. Dat houdt in dat je zowel voor cosmetische permanente make-up (wenkbrauwen en eyeliner) als Medische pigmentatie (Littekens, Vitiligo, Wijnvlek, Areola) bij AS Studio terecht kan. Heb je al PMU en wil je dit bij laten werken? Dat kan ook!

bel voor een afspraak
  • Genoeg tijd voor elke klant
  • Opgeleid door Lisa Lefever en Irma Hulscher
  • Areola certificaat van Stacie Rae (Award winner Areola Tattoo artist)
  • GGD vergunning en aangesloten bij het NSGP
wenkbrauwen

HAIRSTROKES MISLUKT

Heb je ergens hairstrokes laten zetten en ben je er niet blij mee?

Zijn de hairstrokes mislukt of is het gewoon nog niet helemaal naar je zin? Zijn de hairstrokes mislukt doordat ze blauw of juist oranje zijn geworden? Of zijn de hairstrokes mislukt, doordat ze niet mooi overlopen of niet vol genoeg zijn?


Wat ik voorbij zie komen?

  • De hairstrokes zijn niet scherp. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat het te diep is gezet en de haartjes zijn gaan migreren of dat je een vette huid hebt.
  • Wenkbrauwen zijn blauw geworden Dit kan ook komen doordat het te diep gezet is of dat er een verkeerde pigmentkeuze is gemaakt i.c.m. de ondertoon van jouw huid. Als je een warm type bent en er wordt een koel pigment gebruikt, dan zal deze grijs/blauw uitslaan. De meeste gevallen kunnen weer mooi gemaakt worden en een paar gevallen adviseer ik om het te laten laseren en het daarna weer op te pakken voor een mooi resultaat.
  • Wenkbrauwen oranje/rood geworden In dit geval zou het andersom zijn. De ondertoon van je huid is koel en er is een warm pigment gebruikt. Wat ook nog een reden kan zijn, is dat het aan de kwaliteit van het pigment ligt en deze rood/oranje uitslaat.
  • Niet tevreden over de vorm
  • De haartjes lopen niet mooi over
Kom eens langs

Het is heel erg vervelend als je vindt dat je hairstrokes mislukt zijn. Je hoort juist blij te zijn met je permanente make-up. Het is tenslotte je gezicht.

Maar er is echt nog iets moois van te maken! Wil je meer informatie of eerst even kennismaken? Kom eens langs, dan kan ik het goed bekijken en de mogelijkheden met je bespreken. Ik maak graag tijd voor je vrij.

Bel voor een afspraakBehandelingen

Lees hier meer over Hairstrokes en welke behandelingen AS Studio nog meer aanbiedt.
contact

heb je vragen?

neem contact op met Anna Stroeven