Hairstrokes wenkbrauwen Hoorn

welkom

Kan ik je helpen?

AS Studio is dé salon voor permanente make-up (PMU). Anna Stroeven is PMU specialiste en dermatograaf. Dat houdt in dat je zowel voor cosmetische permanente make-up (wenkbrauwen en eyeliner) als Medische pigmentatie (Littekens, Vitiligo, Wijnvlek, Areola) bij AS Studio terecht kan. Heb je al PMU en wil je dit bij laten werken? Dat kan ook!

bel voor een afspraak
 • Genoeg tijd voor elke klant
 • Opgeleid door Lisa Lefever en Irma Hulscher
 • Areola certificaat van Stacie Rae (Award winner Areola Tattoo artist)
 • GGD vergunning en aangesloten bij het NSGP
wenkbrauwen

HAIRSTROKES WENKBRAUWEN HOORN

PMU SPECIALISTE - HAIRSTROKES WENKBRAUWEN HOORN

Ben je op zoek naar een permanente make-up specialiste die hairstrokes wenkbrauwen kan plaatsen in Hoorn? Dan kun je ook terecht in Purmerend! Ik ben een gediplomeerd permanente make-up specialiste en weet alles rondom de haartjes techniek (hairstrokes) en alle bijhorende facetten van het vak.

Als PMU specialiste krijg ik regelmatig mensen uit Hoorn in mijn stoel, die gekozen hebben voor hairstrokes wenkbrauwen of een andere behandeling. Op slechts 24 minuten afstand vind je AS Studio, vlakbij de A7 en 800m vanaf treinstation Weidevenne. Uiteindelijk wil je het beste resultaat. Het is toch je gezicht!

Gepigmenteerde haartjes waardoor het net echt lijkt

 • Blijft ongeveer een jaar zitten
 • Natuurlijke look
 • Geschikt voor de normale huidtypes
 • Hetzelfde effect als met Microblading

Bel voor een afspraak


Veelgestelde vragen over Hairstrokes

Zijn Hairstrokes iets voor mij?
De hairstrokes zijn geschikt voor de normale en droge huidtypes. Heb je een vette huid? Dan zijn Ombre Brows iets voor jou. Doordat je huid vet is, blijven de haartjes niet scherp en gaan deze uitlopen.
Hoe ziet de behandeling eruit?
Tijdens de eerste behandeling vindt het intakegesprek plaats. Wij bespreken je wensen en we nemen je medische achtergrond door. Als dit afgerond is, gaan we de juiste kleur en vorm bepalen. Als jij de wenkbrauwvorm goedkeurt, gaan we starten met de behandeling! Plan altijd genoeg tijd in voor jezelf. Doordat de intake tijdens de eerste afspraak plaatsvindt, duurt deze altijd iets langer dan de volgende afspraak. Houd rekening met ongeveer 2,5 uur.
Hoe wordt mijn wenkbrauwvorm bepaald?
Bij het vaststellen van de juiste vorm wenkbrauwen kijk ik naar je wenkbrauwspieren, de vorm van je hoofd en ook heel belangrijk; de leeftijd. Op deze manier teken ik de vorm die het beste bij jouw gezicht past. Daarnaast kun je er zelf nog voor kiezen om de wenkbrauwen voller of juist dunner te houden. Net wat jij mooi vindt!
Kan ik de kleur uitkiezen?
Dat kan zeker! Ik kijk alleen naar de ondertoon van je huid, dus ben je een warm een koel type. Zodra we daar uit zien kan je kiezen uit verschillende kleuren die voor jou geschikt zijn en het mooiste resultaat geven.
Doet de behandeling pijn?
Dit is per persoon verschillend. Ik doe er in ieder geval alles aan om de behandeling zo pijnloos en ontspannen mogelijk te laten verlopen. In tegenstelling tot de mesjestechniek (Microblading wenkbrauwen) is het met de machine een stuk minder pijnlijk.
Is dit Microblading?
De termen microblading en hairstrokes worden regelmatig door elkaar gehaald. Wat is het verschil? Hairstrokes is een benaming voor “het creëren van haartjes”. Je kunt hairstrokes creëren met microblading of met een permanente make-up machine (machinaal). Wat is microblading? Microblading is een (mesjes)techniek om haartjes aan te brengen. Dit wordt gedaan met een pen waaraan een mesje gemonteerd is. Met deze pen worden er haartjes in de huid gesneden. Microblading is veel gevoeliger/pijnlijker dan het gebruik van een permanente make-up machine. Ook heb je bij microblading meer kans op littekenvorming en blijft het resultaat minder lang zitten t.o.v. de machine. Welke techniek gebruikt AS Studio? Bij AS Studio worden alle behandelingen uitgevoerd met een permanente make-up machine.
Mag ik met mijn permanente make-up in de zon?
Na de behandeling mag je 7 dagen niet in de zon. Na die 7 dagen is het goed om een sunblock te gebruiken. Door de Sunblock krijgt de schadelijke Uv-straling geen kans om in de huid te komen; deze wordt ‘geblokt’ om de huid in te gaan. Hierdoor blijft de kleur van je permanente make-up mooier. En het mooie is dat het naast je permanente make-up ook je huid beschermt tegen het krijgen van pigmentvlekjes.
Goed om te weten: direct na de behandeling
Direct na de behandeling is de kleur altijd een stuk donkerder. Dit neemt altijd na 3-4 dagen af (het grootste deel van de afstoot). Dat komt omdat je huid zichzelf aan het herstellen is. Hierdoor raakt veel pigment verdwenen en betekent dat de kleurintensiteit afneemt (zo een 30% lichter dan direct na de behandeling). Het deel pigment dat blijft zitten komt omdat er ook pigment in de collagene vezels zit. De kleurstoffen van het pigment vormen een gekleurd vezelachtig bindweefsel.
Ik heb nog meer vragen
Vind je het spannend, kan je over iets geen keuze maken of heb je nog veel andere vragen? Bel dan even en kom langs! Ik neem graag de tijd voor je

Tarieven

Lees hier de tarieven en welke behandelingen AS Studio nog meer aanbiedt.NAZORGADVIES

 • 3 dagen mag de permanente make-up niet nat worden
 • 7 dagen niet in de zon, sauna, zonnebank of in het zwembad;
 • 3 dagen geen make-up op de plek van de pmu. Het beste is dat pas als de korstjes er helemaal af zijn;
 • De korstjes die ontstaan vallen er vanzelf af. Het is belangrijk dat je die er niet aftrekt;
 • Kijk uit met sporten. Doordat je transpireert gaan je poriën openstaan en is de kans op infectie aanwezig.
NABEHANDELING

Na 4-6 weken is de huid genezen en kom je terug voor de nabehandeling. Tijdens de eerste afspraak plannen we deze gelijk in. In sommige gevallen is een derde behandeling nodig.
Als je voor het eerst permanente make-up laat plaatsen, krijg je altijd gratis een nabehandeling. Wil je permanente make-up bij laten werken (ook als je eerder ergens anders geweest bent), dan zit daar geen nabehandeling bij.
contact

heb je vragen?

neem contact op met Anna Stroeven
Bel mij