wenkbrauwen

OMBRE BROWS

Wil je graag de look die je met wenkbrauwpoeder krijgt? Zacht aangezet bij de aanzet en dan met mooie strakke lijnen de wenkbrauw afmaken. Dan is de schaduwtechniek de beste keuze; ook wel Ombre Brows genoemd. Het is een manier van aanbrengen (van licht naar donker) met strakke lijnen. De Ombre Brows zijn geschikt voor elke type huid.

Het is ook mogelijk om een combinatie te maken tussen hairstrokes en schaduw. Dit allemaal bespreken we tijdens de eerste afspraak.

Schaduwtechniek; opgebouwd van licht naar donker en strakke lijnen

  • Geschikt voor elk type huid
  • Blijft ongeveer 1,5 jaar zitten
  • Wenkbrauwvorm en kleur passend bij het gezicht
  • Ook wel PowderBrows genoemd

Kijk ook bij Hairstrokes

Bel voor een afspraak


meer zien?

Portfolio

Veelgestelde vragen

Zijn Ombre Brows voor mij geschikt?
Ombre Brows zijn voor elke type huid geschikt. Het gaat langer mee dan hairstrokes (haartjes techniek). Ombre Brows kunnen tot wel 2 jaar blijven zitten. Het is (semi) permanent, dus je zal altijd iets blijven zien. Het vervaagt met de tijd.
Hoe ziet de behandeling eruit?
Tijdens de eerste behandeling vindt het intakegesprek plaats. Wij bespreken je wensen en we nemen je medische achtergrond door. Als dit afgerond is, gaan we de juiste kleur en vorm bepalen. Als jij de wenkbrauwvorm goedkeurt, gaan we starten met de behandeling! Het zetten van Ombre Brows kost tijd, dus plan genoeg tijd in. Door o.a. de intake duurt de eerste afspraak bij Ombre Brows ongeveer 2/2,5 uur.
Hoe wordt mijn wenkbrauwvorm bepaald?
Bij het vaststellen van de juiste vorm wenkbrauwen kijk ik naar je wenkbrauwspieren, de vorm van je hoofd en ook heel belangrijk; de leeftijd. Op deze manier teken ik de vorm die het beste bij jouw gezicht past. Daarnaast kun je er zelf nog voor kiezen om de wenkbrauwen voller of juist dunner te houden. Net wat jij mooi vindt!
Kan ik de kleur uitkiezen?
Dat kan zeker! Ik kijk alleen naar de ondertoon van je huid, dus ben je een warm een koel type. Zodra we daar uit zien kan je kiezen uit verschillende kleuren die voor jou geschikt zijn en het mooiste resultaat geven.
Doet de behandeling pijn?
Dit is per persoon verschillend. Ik doe er in ieder geval alles aan om de behandeling zo pijnloos en ontspannen mogelijk te laten verlopen.
Mag ik met mijn permanente make-up in de zon?
Na de behandeling mag je 14 dagen niet in de zon. Daarna altijd je permanente make-up beschermen met SPF 40. Hierdoor krijgt de schadelijke Uv-straling geen kans om in de huid te komen; deze wordt ‘geblokt’ om de huid in te gaan. Hierdoor blijft de kleur van je permanente make-up mooier. En het mooie is dat het naast je permanente make-up ook je huid beschermt tegen het krijgen van pigmentvlekjes.
Ik heb nog meer vragen
Vind je het spannend, kan je over iets geen keuze maken of heb je nog veel andere vragen? Bel dan even en kom langs! Ik neem graag de tijd voor je
contact

heb je vragen?

Bel mij