wenkbrauwen

OMBRE BROWS

Wil je graag de look die je met wenkbrauwpoeder krijgt? Zacht aangezet bij de aanzet en dan met mooie strakke lijnen de wenkbrauw afmaken. Dan is de schaduwtechniek de beste keuze; ook wel Ombre Brows genoemd. Het is een manier van aanbrengen (van licht naar donker) met strakke lijnen. De Ombre Brows zijn geschikt voor elke type huid.

Het is ook mogelijk om een combinatie te maken tussen hairstrokes en schaduw. Dit allemaal bespreken we tijdens de eerste afspraak.

Schaduwtechniek; opgebouwd van licht naar donker en strakke lijnen

  • Geschikt voor elk type huid
  • Blijft ongeveer 1,5 jaar zitten
  • Wenkbrauwvorm en kleur passend bij het gezicht
  • Ook wel PowderBrows genoemd

Kijk ook bij Hairstrokes

Bel voor een afspraak


meer zien?

Portfolio

Veelgestelde vragen

Zijn Ombre Brows voor mij geschikt?
Ombre Brows zijn voor elke type huid geschikt. Het gaat langer mee dan hairstrokes (haartjes techniek). Ombre Brows kunnen tot wel 2 jaar blijven zitten. Het is (semi) permanent, dus je zal altijd iets blijven zien. Het vervaagt met de tijd.
Hoe ziet de behandeling eruit?
Tijdens de eerste behandeling vindt het intakegesprek plaats. Wij bespreken je wensen en we nemen je medische achtergrond door. Als dit afgerond is, gaan we de juiste kleur en vorm bepalen. Als jij de wenkbrauwvorm goedkeurt, gaan we starten met de behandeling! Het zetten van Ombre Brows kost tijd, dus plan genoeg tijd in. Door o.a. de intake duurt de eerste afspraak bij Ombre Brows ongeveer 2 uur.
Hoe wordt mijn wenkbrauwvorm bepaald?
Bij het vaststellen van de juiste vorm wenkbrauwen kijk ik naar je wenkbrauwspieren, de vorm van je hoofd en ook heel belangrijk; de leeftijd. Op deze manier teken ik de vorm die het beste bij jouw gezicht past. Daarnaast kun je er zelf nog voor kiezen om de wenkbrauwen voller of juist dunner te houden. Net wat jij mooi vindt!
Kan ik de kleur uitkiezen?
Dat kan zeker! Ik kijk alleen naar de ondertoon van je huid, dus ben je een warm een koel type. Zodra we daar uit zien kan je kiezen uit verschillende kleuren die voor jou geschikt zijn en het mooiste resultaat geven.
Doet de behandeling pijn?
Dit is per persoon verschillend. Ik doe er in ieder geval alles aan om de behandeling zo pijnloos en ontspannen mogelijk te laten verlopen.
Mag ik met mijn permanente make-up in de zon?
Na de behandeling mag je 7 dagen niet in de zon. Na die 7 dagen is het goed om een sunblock te gebruiken. Door de Sunblock krijgt de schadelijke Uv-straling geen kans om in de huid te komen; deze wordt ‘geblokt’ om de huid in te gaan. Hierdoor blijft de kleur van je permanente make-up mooier. En het mooie is dat het naast je permanente make-up ook je huid beschermt tegen het krijgen van pigmentvlekjes.
Goed om te weten: direct na de behandeling
Direct na de behandeling is de kleur altijd een stuk donkerder. Dit neemt altijd na 3-4 dagen af (het grootste deel van de afstoot). Dat komt omdat je huid zichzelf aan het herstellen is. Hierdoor raakt veel pigment verdwenen en betekent dat de kleurintensiteit afneemt (zo een 30% lichter dan direct na de behandeling). Het deel pigment dat blijft zitten komt omdat er ook pigment in de collagene vezels zit. De kleurstoffen van het pigment vormen een gekleurd vezelachtig bindweefsel.
Ik heb nog meer vragen
Vind je het spannend, kan je over iets geen keuze maken of heb je nog veel andere vragen? Bel dan even en kom langs! Ik neem graag de tijd voor jeNAZORGADVIES

  • 3 dagen mag de permanente make-up niet nat worden
  • 7 dagen niet in de zon, sauna, zonnebank of in het zwembad;
  • 3 dagen geen make-up op de plek van de pmu. Het beste is dat pas als de korstjes er helemaal af zijn;
  • De korstjes die ontstaan vallen er vanzelf af. Het is belangrijk dat je die er niet aftrekt;
  • Kijk uit met sporten. Doordat je transpireert gaan je poriën openstaan en is de kans op infectie aanwezig.
NABEHANDELING

Na 4-6 weken is de huid genezen en kom je terug voor de nabehandeling. Tijdens de eerste afspraak plannen we deze gelijk in. In sommige gevallen is een derde behandeling nodig.
Als je voor het eerst permanente make-up laat plaatsen, krijg je altijd gratis een nabehandeling. Wil je permanente make-up bij laten werken (ook als je eerder ergens anders geweest bent), dan zit daar geen nabehandeling bij.
contact

heb je vragen?

Bel mij