tepelreconstructie

AREOLA 3D portfolio

Anoniem

"Ik heb een aantal weken na mijn operatie een tepeltatoeage laten zetten in het ziekenhuis. Dit leek voor mij op dat moment een goede optie. Na een aantal weken vervaagde de tatoeage al vrij snel. Ik heb me daarbij neergelegd en wist eigenlijk niet beter. Tot dat ik een aantal weken geleden in contact kwam met Anna, die echt passie heeft voor wat ze doet. De intake, de wensen, praten over het verleden, maar vooral kijken naar het heden! Vandaag mocht ik bij haar in de stoel, en echt dames.. ik ben in lange tijd niet zo blij geweest met het resultaat. Ik vind echt dat Anna heel mooi werkt verricht en er alles aan doet tot dat jij tevreden bent. Zij zorgt ervoor dat het stukje vrouwelijkheid wat ik miste, nu weer terug is. En hoe"

 


Anja

Referentie volgt

IF IT MAKES YOU FEEL BEAUTIFUL

DO IT!

Bel mij