wenkbrauwen

WENKBRAUWEN TATOEËREN PURMEREND

WENKBRAUWEN TATOEËREN VS. PIGMENTEREN.

Permanente make-up wordt in veel gevallen gezien als tatoeëren. In de volksmond spreken mensen nog steeds over ‘ik heb mijn wenkbrauwen laten tatoeëren’ Het lijkt erop, maar toch zit hier een verschil tussen!


WAT IS HET VERSCHIL?

De permanente make-up wordt minder diep in de huid aangebracht; in de lederhuid (ook wel Dermis genoemd). Een tatoeage zit een laag dieper; in het onderhuids bindweefsel (Subcutis). De tatoeage zal daar altijd blijven zitten, doordat de kleurstoffen in het onderhuids bindweefsel worden ingekapseld

In de pigmenten zit ook een verschil; onze pigmenten zijn transparanter, dan die van een tatoeage. Daarnaast spreken wij over pigmenten en zij over inkt.

Gediplomeerde PMU specialisten noemen het daarom geen wenkbrauwen tatoeëren, maar wenkbrauwen pigmenteren.


Portfolio

Meer zien?
welkom

Kan ik je helpen?

AS Studio is dé salon voor permanente make-up (PMU). Anna Stroeven is PMU specialiste en dermatograaf. Dat houdt in dat je zowel voor cosmetische permanente make-up (wenkbrauwen en eyeliner) als Medische pigmentatie (Littekens, Vitiligo, Wijnvlek, Areola) bij AS Studio terecht kan. Heb je al PMU en wil je dit bij laten werken? Dat kan ook!

bel voor een afspraak
  • Genoeg tijd voor elke klant
  • Opgeleid door Lisa Lefever en Irma Hulscher
  • Areola certificaat van Stacie Rae (Award winner Areola Tattoo artist)
  • GGD vergunning en aangesloten bij het NSGPBehandelingen

Lees hier meer over welke behandelingen AS Studio nog meer aanbiedt
contact

heb je vragen?

neem contact op met Anna Stroeven
Bel mij